22 stycznia 2021

Zwyci臋stwa w ALS Mys艂owice 馃彁馃挭

Volley DG zwyci臋偶a w ALS Mys艂owice.

Wczoraj nasze dru偶yny pokaza艂y si臋 z bardzo dobrej strony wygrywaj膮c swoje spotkania w ramach ALS Mys艂owice.

Jako pierwsze wysz艂y na parkiet nasze dziewczyny, kt贸re w ramach ALS Mys艂owice zmierzy艂y si臋 z ekip膮 Kr贸lowych Dramatu. Po nie udanym pocz膮tku spotkania oraz stracie seta, nasze dziewczyny wzi臋艂y si臋 w gar艣膰 i odrobi艂y strat臋 w meczu. Do rozegrania zosta艂 tie-break, w kt贸rym nasza ekipa okaza艂a si臋 lepsza. Na konto naszej dru偶yny wpadaj膮 kolejne jak偶e wa偶ne punkty w ligowej tabeli.

Volley DG Girls 2:1 Kr贸lowe Dramatu

Zaraz po tym meczu na parkiet wysz艂a m臋ska dru偶yna, kt贸ra mia艂a do rozegrania sw贸j mecz tak偶e w ramach ALS Mys艂owice. W tej kolejce naszym przeciwnikiem by艂a dru偶yna Spi偶owych Mocnych. Ca艂y mecz sta艂 na bardzo ciekawym i wysokim poziomie, zar贸wno po jednej jak i po drugiej stronie ogl膮da膰 mogli艣my efektowne ataki i obrony. Do rozstrzygni臋cia tego spotkania potrzebny by艂 r贸wnie偶 tie-break, w kt贸rym to nasza dru偶yna odnios艂a ko艅cowe zwyci臋stwo.

Volley DG 2:1 Spi偶owi Mocni.

#volleyDG #volleyball #ALSMyslowice #dabrowagornicza #dabrowagorniczadlaaktywnych
#dgdlaaktywnych #dziejesiewDG聽