24 stycznia 2021

Niedziela w wykonaniu Volley DG馃彁馃挭

Volley DG

W najbli偶sz膮 niedziel臋 01.12 nasza m臋ska dru偶yna wyjdzie na parkiet Mys艂owickiego ALS by zmierzy膰 si臋 z dru偶yn膮 Spi偶owych Mocnych. Obecnie nasz rywal rozegra艂 7 spotka艅, w tym dwukrotnie wygra艂 i zaliczy艂 a偶 4 pora偶ki.

15:00 Volley D膮browa G贸rnicza vs Spi偶owi Mocni

Zaraz po tym spotkaniu nasza dru偶yna uda si臋 do Czeladzi, by jak co roku zmierzy膰 si臋 w turnieju Andrzejkowym o Puchar Burmistrza Miasta Czelad藕聽na hali MOSiR w Czeladzi.

Wszystkich naszych kibic贸w i sympatyk贸w siatk贸wki zapraszamy na trybuny, aby wesprze膰 naszych ch艂opak贸w, b膮d藕 na naszego Instagrama, gdzie na pewno b臋dziemy prowadzi膰 relacje z meczu i turnieju.

Volley DG Girls

W najbli偶sz膮 niedziel臋 01.12 na parkiet Mys艂owickiego ALS wyjdzie r贸wnie偶 nasza damska dru偶yna, kt贸ra rozegra swoje spotkanie tu偶 przed panami. Nasze dziewczyny zmierz膮 si臋 z ekip膮 Kr贸lowych Dramatu, kt贸re obecnie zajmuj膮 4 miejsce w ligowej tabeli, maj膮 rozegrane 7 spotka艅, a ich bilans to 4 zwyci臋stwa i 3 pora偶ki. W pierwszym meczu tego sezonu nasza dru偶yna pokona艂a Kr贸lowe Dramatu 2:1 (25:20 ; 23:25 ; 15:10). Czy w meczu rewan偶owym nasze dziewczyny oka偶膮 si臋 ponownie g贸r膮?

14:00聽Volley DG Girls聽 vs Kr贸lowe Dramatu