24 wrze艣nia 2021

#zielonaD膮browa – fina艂 Grand Prix za nami 馃彁

#zielonaD膮browa

W sobot臋 zako艅czyli艣my cykl Grand Prix #zielonaD膮browa.
W ca艂ym Grand Prix wzi臋艂y udzia艂 32 pary, z czego 11 par mog艂o si臋 cieszy膰 z zaprosze艅 do turnieju fina艂owego, w kt贸rym czeka艂y nagrody.

Po 3 turniejach eliminacyjnych przyszed艂 czas na wielki fina艂. W biurze zawod贸w sw贸j udzia艂 potwierdzi艂o 11 par, kt贸re przyst膮pi艂y do rywalizacji w systemie brazylijskim. Ca艂y turniej, jak przysta艂o na fina艂, rozgrywany by艂 do 2 wygranych set贸w do 21 pkt + tie-break do 15 pkt.聽

Po d艂ugich, zaci臋tych, cz臋sto granych na przewag臋 setach wy艂onili艣my najlepszych z najlepszych. Tak przedstawia si臋 podium I Grand Prix D膮browy G贸rniczej #zielonaD膮browa w kat. mikst贸w.

馃聽Micha艂 Faryna / Anastazja Ba艅ska
馃聽Dariusz Mika / Katarzyna Stawarczyk
馃聽Mateusz Wik艂o / Sadra 艁ebek
4锔忊儯聽Jan M贸l / Aleksandra Ka艂u偶na

Gratulujemy zwyci臋zc膮 i zapraszamy za rok na II Grand Prix D膮browa G贸rnicza #zielonaD膮browa.

W tym miejscu chcia艂bym serdecznie podzi臋kowa膰 wszystkim naszym partnerom, bez kt贸rych ca艂y cykl Grand Prix, nie m贸g艂by si臋 odby膰. Pocz膮wszy od g艂贸wnego partnera, kt贸rym jest Miasto D膮browa G贸rnicza, przez obiekt nale偶膮cy do Centrum Sportu i Rekreacji, przez wszystkich partner贸w wspieraj膮cych : Redbull Polska, Lech Free, Jurajska, Helios D膮browa G贸rnicza, Nemo – Wodny 艢wiat rozrywki, piekarnia Kr贸l, Comityva, Fabryka Pe艂na 呕ycia ko艅cz膮c na honorowym patronacie Polskiego Zwi膮zku Pi艂ki Siatkowej Najwi臋ksze brawa nale偶膮 si臋 w艂a艣nie Wam bo to dzi臋ki Waszej pomocy mogli艣my zorganizowa膰 tak 艣wietny turniej.聽

Ca艂膮 fina艂ow膮 galerie znajdziecie tutaj:聽Fina艂 #zielonaD膮browa