23 stycznia 2021

Wracamy po nieobecno艣ci z newsami!馃挭

Wracamy po d艂u偶szej nieobecno艣ci z kilkoma newsami.

Ca艂y okres przez kt贸ry nic nie publikowali艣my obfitowa艂 w wiele dzia艂a艅 i pracy w stowarzyszeniu oraz trening贸w w dru偶ynie.

Oficjalnie mo偶emy poinformowa膰, 偶e w tym roku nasza dru偶yna b臋dzie trenowa膰 2 razy w tygodniu na salach w D膮browie G贸rniczej, mamy zapewnione 2 obiekty do trening贸w i podpisane umowy do ko艅ca kwietnia 2020.

Druga wa偶na informacja to nab贸r nowych zawodnik贸w do naszej dru偶yny, wiele nowych twarzy zawita艂o na otwarty nab贸r. Cieszymy si臋 r贸wnie偶 z powrotu kilku zawodnik贸w po przerwie spowodowanej kontuzj膮, b膮d藕 problemami prywatnymi. Dok艂adnie o wyborach na nowy sezon poinformujemy ju偶 niebawem. Mo偶emy zdradzi膰, 偶e na t膮 chwil臋 kadra liczy 16 zawodnik贸w, kt贸rzy regularnie trenuj膮 i przygotowuj膮 si臋 do startu w nowym sezonie, kt贸ry tu偶 tu偶. Liga startuje 13 pa藕dziernika, wi臋c zosta艂o nam ostatnie 2 tygodnie ci臋偶kiej pracy i szlifowanie detali na parkiecie.

Podczas trening贸w kt贸rych nie brakowa艂o, uda艂o nam si臋 zaprosi膰 fotografa, kt贸ry uwieczni艂 nasz wysi艂ek i ci臋偶k膮 prac臋. Owoce naszej pracy mo偶ecie zobaczy膰 w galerii poni偶ej.

Po tak d艂ugiej przerwie wracamy na pe艂nych obrotach i na pewno us艂yszycie o nas nie raz, nie dwa. 艢led藕cie nasz膮 stron臋 i fanpage i b膮d藕cie z nami na bie偶膮co.

#Stowarzyszenie #siatk贸wka #volleyDG #pasja #zaanga偶owanie