Wracamy po nieobecności z newsami!💪

,

Wracamy po dłuższej nieobecności z kilkoma newsami.

Cały okres przez który nic nie publikowaliśmy obfitował w wiele działań i pracy w stowarzyszeniu oraz treningów w drużynie.

Oficjalnie możemy poinformować, że w tym roku nasza drużyna będzie trenować 2 razy w tygodniu na salach w Dąbrowie Górniczej, mamy zapewnione 2 obiekty do treningów i podpisane umowy do końca kwietnia 2020.

Druga ważna informacja to nabór nowych zawodników do naszej drużyny, wiele nowych twarzy zawitało na otwarty nabór. Cieszymy się również z powrotu kilku zawodników po przerwie spowodowanej kontuzją, bądź problemami prywatnymi. Dokładnie o wyborach na nowy sezon poinformujemy już niebawem. Możemy zdradzić, że na tą chwilę kadra liczy 16 zawodników, którzy regularnie trenują i przygotowują się do startu w nowym sezonie, który tuż tuż. Liga startuje 13 października, więc zostało nam ostatnie 2 tygodnie ciężkiej pracy i szlifowanie detali na parkiecie.

Podczas treningów których nie brakowało, udało nam się zaprosić fotografa, który uwiecznił nasz wysiłek i ciężką pracę. Owoce naszej pracy możecie zobaczyć w galerii poniżej.

Po tak długiej przerwie wracamy na pełnych obrotach i na pewno usłyszycie o nas nie raz, nie dwa. Śledźcie naszą stronę i fanpage i bądźcie z nami na bieżąco.

#Stowarzyszenie #siatkówka #volleyDG #pasja #zaangażowanie