Wracamy po przerwie 💪🏐

, ,

Możemy w końcu oficjalnie ruszyć z serią naszych turniejów pod nazwą „Z Siatkówką na Ty”. Cały projekt jest współfinansowany ze środków Urzędu Miejskiego w ramach dotacji w roku 2020.

Pomijając fakt, iż przez pandemie nie odbyły się nasze 2 turnieje, które miały być w marcu i kwietniu, to nasze działania i przygotowania były ukierunkowane właśnie organizacją tych eventów w terminie możliwie jak najszybszym.

Całą zabawę rozpoczynamy od turnieju plażowego, który już 8 sierpnia odbędzie się na terenie parku Zielona w Dąbrowie Górniczej. Obiekt na pewno każdemu bardzo dobrze znany. Do dyspozycji będziemy mieć aż 7 boisk, więc rozgrywki będą prowadzone w naprawdę szybkim tempie. W tym miejscu chcielibyśmy poinformować że Prezes Zarządu Polskiego Związku Piłki Siatkowej Pan Jacek Kasprzyk objął nasz turniej honorowym patronatem za co serdecznie dziękujemy.

Kolejną ważna informacją w dobie pandemii jest to, iż podjeliśmy współpracę z firmą SelfMaker, która zabezpieczy nasz turniej w środki do dezynfekcji, aby każdy uczestnik mógł się czuć bezpiecznie podczas turnieju. Jest to dla nas bardzo ważny partner, ponieważ na tą chwilę wytyczne są jakie są i musimy pilnować takich szczegółów jak zabezpieczenie naszego i waszego zdrowia przed zarażeniem.

#stowarzyszenievolleyDG #volleyDG #DGdlaaktywnych
#siatkowka #polskasiatkowka #selfmaker #helios