23 stycznia 2021

Wracamy po przerwie 馃挭馃彁

Mo偶emy w ko艅cu oficjalnie ruszy膰 z seri膮 naszych turniej贸w pod nazw膮 “Z Siatk贸wk膮 na Ty”. Ca艂y projekt jest wsp贸艂finansowany ze 艣rodk贸w Urz臋du Miejskiego w ramach dotacji w roku 2020.

Pomijaj膮c fakt, i偶 przez pandemie nie odby艂y si臋 nasze 2 turnieje, kt贸re mia艂y by膰 w marcu i kwietniu, to nasze dzia艂ania i przygotowania by艂y ukierunkowane w艂a艣nie organizacj膮 tych event贸w w terminie mo偶liwie jak najszybszym.

Ca艂膮 zabaw臋 rozpoczynamy od turnieju pla偶owego, kt贸ry ju偶 8 sierpnia odb臋dzie si臋 na terenie parku Zielona w D膮browie G贸rniczej. Obiekt na pewno ka偶demu bardzo dobrze znany. Do dyspozycji b臋dziemy mie膰 a偶 7 boisk, wi臋c rozgrywki b臋d膮 prowadzone w naprawd臋 szybkim tempie. W tym miejscu chcieliby艣my poinformowa膰 偶e Prezes Zarz膮du Polskiego Zwi膮zku Pi艂ki Siatkowej Pan Jacek Kasprzyk obj膮艂 nasz turniej honorowym patronatem za co serdecznie dzi臋kujemy.

Kolejn膮 wa偶na informacj膮 w dobie pandemii jest to, i偶 podjeli艣my wsp贸艂prac臋 z firm膮 SelfMaker, kt贸ra zabezpieczy nasz turniej w 艣rodki do dezynfekcji, aby ka偶dy uczestnik m贸g艂 si臋 czu膰 bezpiecznie podczas turnieju. Jest to dla nas bardzo wa偶ny partner, poniewa偶 na t膮 chwil臋 wytyczne s膮 jakie s膮 i musimy pilnowa膰 takich szczeg贸艂贸w jak zabezpieczenie naszego i waszego zdrowia przed zara偶eniem.

#stowarzyszenievolleyDG #volleyDG #DGdlaaktywnych
#siatkowka #polskasiatkowka #selfmaker #helios